fbpx

Karriär

Karriär

Du värderar frihet och självbestämmande högt. Du vill ha en gemenskap där ömsesidig omtanke är en del av framgången. Det är viktigt för dig att själv välja dina uppdrag, att styra din arbetstid och att ha en stark ekonomi.

På Amazing People söker vi alltid fler fantastiska människor som vill arbeta tillsammans med oss. Vi sätter fokus på att arbeta med människor som har eget driv, vill utvecklas och fylla en roll i vårt sammanhang. På vilket sätt du vill ansluta till oss är upp till dig. Du kan vara en egenföretagare som vill ha ett sammanhang och en vilja att ha kollegor som arbetar med och för varandra. Du kan också vara en anställd som fokuserar på trygghet och utveckling. Oavsett anslutningsform kommer du vara en lika viktig del av vårt samarbete.

Ditt engagemang och din kompetens ligger inom IT, agilt arbetssätt, projektledning eller verksamhetsutveckling. Din kommunikationsförmåga är god och din syn på andra människor positiv.

Ensam är ibland stark

Att driva eget företag har flera fördelar. Man kan dock vara utlämnad emellanåt. Det kan lätt bli många arbetstimmar.

Ofta är det både roligare, tryggare och effektivare att ha en samhörighet för utveckling och gemensam väg framåt. Känslan av att jobba tillsammans ger mer glädje och engagemang än att sitta ensam.

Hos oss har du din egen agent som arbetar för ditt bästa och hjälper dig med alla problem som kan uppstå men som även står för rådgivning och stöd i annat är det behövs.

Eget företag eller anställd. Valet är ditt! Du är välkommen att vara ansluten till oss oavsett form.

Engagemang & Delaktighet

Vi vill att alla anslutna är precis så delaktiga som de vill vara. Vissa är nöjda med att sitta ute hos kund och fakturera. Andra tycker det är intressant, spännande och viktigt att vara med och ta beslut. Därav erbjuder vi anslutna konsulter att bli delägare när vi arbetat tillsammans och lärt känna varandra ett år.

Anslutna delägare är med och formar företagets framtid på mer än ett sätt. Via regelbundna sammankomster driver vi tillsammans ed frågor som vi vill att styrelse och VD ska förverkliga. På det sättet säkerställer vi att vi är aktuella och har det bästa erbjudandet till de bästa konsulterna på marknaden.

Det kan vara svårt att hålla sig uppdaterad på vad som händer inne på kontoret när man som konsult sitter ute hos kund under dagarna. Hur kan man då delta i att utveckla gemenskapen? Vår lösning är att erbjuda tillfällen att träffas och aktivera oss tillsammans. Vi genomför allt från middagar och konferenser, till frukostar och utbildningar.

Affärsupplägg

Vi hanterar kundrelationer och sälj så att ditt nästa uppdrag ligger i linje med vad du förväntar dig.
Du bidrar till vår gemenskap av din fakturering.

Är du ledig så finns det inga fasta kostnader.
Du har alltid tillgång till våra gemensamma förmåner och funktioner. Tillsammans så bygger vi vidare på vårt varumärke samtidigt som vi säkerställer en säljorganisation i högsta klass.

Boka kostnadsfri rådgivning av din agent

Få fri utvärdering av din kunskap. Ring oss på 08 12 15 11 00