fbpx

VDn´s vardag

Varje dag har jag roligt. Jag omgivs av ett enormt driv, en härlig gemenskap och jag har fördelen av att arbeta med otroliga människor. Jag är i daglig kontakt med våra agenter och stöttar dem på samma sätt som de stöttar våra anslutna konsulter. Jag har även en direkt dialog med våra anslutna konsulter och jobbar för att de ska vara på sina drömuppdrag och nyttja av livet.

En viktig del i min vardag är att kommunicera vår strategi och våra mål till alla anslutna konsulter, agenter och övriga anställda. Eftersom våra anslutna konsulter är med och beslutar om vilken väg framåt vi jobbar mot är en löpande dialog mycket viktig.

Jag stödjer våra agenter i deras dagliga jobb att leta efter nya stjärnor och framstående konsulter som delar våra värderingar och vill vara med i vår gemenskap. Det är helt centralt att vi hittar rätt personer som tillsammans med oss vill vara ett riktigt starkt erbjudande till våra kunder.

För att veta vart vi är på väg som företag och hur det passar med omvärlden, våra anslutna konsulter och våra kunder följer jag utvecklingen i samhället och inom vår bransch för att säkerställa att vi har rätt kompetens och utvecklar oss själva dit vår omgivning är på väg.

/Jonas Venström

Agent & VD

Boka kostnadsfri rådgivning av din agent

Få fri utvärdering av din kunskap. Ring oss på 08 12 15 11 00