fbpx

Jonas Venström

Agent

Jag arbetar med personliga relationer tillsammans med seniora konsulter inom systemutveckling, webbutveckling, projektledning och affärsutveckling inom IT. Med lång erfarenhet i ledarskap och IT hittar jag lösningar på de flesta utmaningar våra kunder står inför.

Jag mår och presterar bäst när jag arbetar tillsammans med andra drivna människor som jobbar mot samma mål och har roligt tillsammans. Det är min uppgift att se till att du som ansluten konsult har allt du behöver för att må bra och lyckas på ditt drömuppdrag. En viktig del i detta är att vi känner varandra väl och har en ärlig och transparent dialog. Då har jag bäst förutsättningar att hitta det uppdrag och den arbetsplats som bäst passar dig och dina mål.

En av mina passioner är kreativt tänkande och effektiva lösningar. Jag drivs av att förbättra arbetssituationen för våra konsulter, kunder, mig själv och företagare i allmänhet. En viktig del i dessa lösningar är att de innefattar anställda hos kunder och även i mitt företag. Jag letar konstant efter fler fantastiska människor att stödja och eller anställa för att tillsammans nå nya framgångar.

Det finns alltid nya intressanta möjligheter och projekt som skapar en bättre vardag för anslutna konsulter, entreprenörer, ägare, chefer, kunder och anställda. Väldigt ofta är det teknologin som driver dessa möjligheter, lösningar och resultat. Jag arbetar målinriktat med stort fokus på affärsnytta och kvalitetssäkring i syfte att säkra mina kunders och vår egna konkurrenskraft och livskvalitet.

Mina styrkor finns inom; Ledarskap, Projektledning, Entreprenörskap, Affärsutveckling, Processutveckling, Offshore team och Systemutveckling